onsdag 9 februari 2011

IKEA is the place!

Blev inspirerad av gulliga Therese och Emelie på klubben som varit och tränat på IKEAs parkering som är under tak.

Skulle köpa lite lullull till hemmet för en gångs skull och passade på att ta med hundarna för lite träning.

Aston fick sig ett pass med fritt följ under störning av skramlande varukorgar, bilar och människor som kom och gick, högtalarröster och musik. Perfekt! Han gjorde det ganska bra, kunde gå långa sträckor utan att tappa kontakt men emellanåt blev det för svårt. Men han kämpade för att göra rätt för sina blodpuddingsbitar!

Wille fick miljöträna - vi gick runt tillsammans med en skramlande kundvagn som blev mindre och mindre läskig, vi tränade på att leka i den konstiga miljön vilket han gjorde kanonbra. Han kampade bättre än han gjort på länge!
Vi tittade på dörrar som rör sig och på människor som bar på konstiga saker :-)

Kul! Jag hade en skön och glad känsla för dom spelade gamla 80-tals hits i högtalarna :-D

3 kommentarer:

  1. Önskar vi hade ett Ikea här också av flera orsaker. Gävle är närmast. Den här vintern skulle det behövas takade parkeringshus hos oss, hur mycket snö som helst.
    Sköt om er!

    SvaraRadera
  2. Va skoj att du hittade till min blogg...och jag till din:-) Lika spännande att få följa ditt hundliv också! Tycker ni är så himla duktiga och jag blir riktigt avis. Ska ta tag i det där med agility med "lillskiten" till våren.
    Ha det toppen!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tänkte samma sak Anita.. Tänk vad härligt att träna under tak... utan snö, utan hästlortar som vi nu får tampas med i ridhuset... Inte alltid lätt för en ständigt hungrig tollare :D
    Tack för grattis ...kram till er.

    SvaraRadera