söndag 8 maj 2011

Västerås dag 2

nollorna lyser med sin frånvaro även denna soliga varma dag för precis som igår så ramlar en hinderbom för mycket i varje lopp. Han går inte för fullt men har ändå tider som räcker till topp tre placeringar!
Hans attityd utanför banan är även idag mycket mer sansad. Gulliga hund!

Fick äran att köra Malins lilla Io som är som en vessla och så himla rolig att köra! I sista loppet satte vi nollan och Malin fick sin sista pinne i hoppettan - racersheltien hade också bästa tiden och vi vann loppet.

Här är ett gäng filmer från dagens lopp med Aston och Io fler filmer på bl a Oj finns på youtube.






Jag är ändå nöjd över mycket i dom här loppen, Aston känns mer samlad och sansad. Vi har tiden för oss och det är så mycket bättre att göra felen i klass 1 än att gå för fort upp i högre klasser och sen råka ut för missöden. Vi har tid att prova oss fram hur bästa uppladdning och förberedelse ska funka.

4 kommentarer:

  1. Grattis till ett väldigt fint vinstlopp, även om det inte var med egen hund! Tyckte det såg imponerande bra ut i alla loppen. Ska bli spännande att se hur det blir när vi äntligen kommer få börja tävla med våra små BC. Fast jag har väldigt mycket kvar att lära mig, men kul är det!
    MVH Eva-Karin, Fanny och Lotta

    SvaraRadera
  2. Duktiga du och hundarna. Ios 5 fels lopp såg ännu bättre ut.

    SvaraRadera
  3. Grattis till så himla fina lopp! Jag är helt vansinnigt imponerad av din handling, du får så fint flyt i alla loppen och det går ju fort fort fort!! Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla ni för positiv feedback! Han är ju så lyhörd och hittar vägarna fint själv när han går så här sansat och då funkar handlingen!
    Ja, Malin första loppet med Io kändes bäst!

    SvaraRadera